Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GARANCIA

 

Az alábbiakban találhatóak a Sempre Bella visszaküldési politikájának főbb pontjai:

  1. Visszaküldési határidő: Az ügyfeleknek 30 napon belül kell jelezniük, ha bármilyen okból nem elégedettek a termékkel. A 30 napos időszak a termék átvételétől számított.

  2. Visszatérítési folyamat: Ha egy ügyfél szeretne visszaküldeni egy terméket, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk a visszaküldési kéréseivel, és az ügyfélszolgálatunk elmagyarázza a visszaküldési folyamatot.

  3. Visszaküldési díj: A visszaküldési díjat a vásárlóknak kell fizetniük, ha a visszaküldött termék oka nem a hiba vagy a hibás termék. Ha a termék hibás, a visszaküldési díjat mi fedezzük.

  4. Visszaküldött termék állapota: A visszaküldött terméknek vissza kell térnie az eredeti állapotában,higiéniai szempontból nem lehet használt, és az  eredeti csomagolással együtt kell érkeznie. Ha a termék sérült vagy hiányzik belőle valami, akkor a visszaküldési folyamat tovább tarthat.

  5. Visszatérítés: Miután megkapjuk a visszaküldött terméket, és ellenőriztük az állapotát, azonnal visszatérítjük a teljes vételárat az ügyfélnek.

  6. Több kérdés? Csak lépjen kapcsolatba – ügyfélszolgálati csapatunk örömmel segít!
Az oldal tetejére